30 Mayıs 2009 Cumartesi

AKADEMİ ÇİZGİ'DEN EĞİTMENLERE EĞİTİM...




Akademi Çizgi Okul öncesi dönemde çocuklar kadar öğretmenlerinin de sanata duyarlı eğitim almaları vizyonuyla Anaokulu öğretmenleri ve öğrencilerine yönelik eğitimlerinden birini daha gerçekleştirdi.

Feneryolu Pratik Kız Sanat Okulu Anaokulu Öğretmen Adaylarına yönelik "Anaokullarında Dans, Şarkı ve Ritm" eğitimi 02-09-16 Mayıs tarihlerinde yapıldı.

Öğretmen adayları 9 saat süren eğitimde dil, dans ve ritm yoluyla çocukların hareket alanlarını genişletmeyi öğrendi. Katılımcılar, duyguları müzik ve hareketle ifade etme yeteneğine sahip çocuklar yetiştirebilmek için son derece önemli olan çalışmanın kendileri için faydalı oldugunu belirtti.

Yaz Okulu Kayıtlarımız Başladı...


YAZ OKULU KAYITLARIMIZ BAŞLADI
Sadece bale yapan öğrencilere değil baleyi merak eden çocuklara da yaz tatili dönemini kültür ve sanatla içiçe geçirme fırsatı...
4-7 yaş ve 8-12 yaş grupları için özel
programlarımızla onları baleyle tanıştırmak, baleyi sevdirmek amaçlı bir yaz okulu programı tasarladık. Yaş gruplarına göre sınıflarda hızlandırılmış program ile baleye, dansa, sanata dair herşeyi öğrenme fırsatı bulacaklar...
Yaz Okulu Programımız balenin yanı sıra modern dans, hareket atölyesi, orff eğitimi, karakter dansı, mimik, ingilizce oyun derslerinden oluşmaktadır.
Daha detaylı bilgi için
0 216 642 92 41-42 numaralarından arayabilirsiniz.

29 Mayıs 2009 Cuma

Maria Maria


oh Maria Maria
She reminds me of a west side story
Growing up in Spanish Harlem
She's living the life just like a movie star
oh Maria Maria
She fell in love in East L.A.
To the sounds of the guitar, yeah, yeah
Played by Carlos Santana ......

AKADEMİ ÇİZGİ AİLESİ

AKADEMİ ÇİZGİ'nin kuruluş çalışmaları sırasında heyecanımızı paylaşan ve bizimle birlikte koşturan ekibimizin bir kısmı ...

AKADEMİ ÇİZGİ HALKLA İLİŞKİLER


Akademi Çizgi'nin Kurumsal İletişim ve Halkla İlişkiler Sorumluları her zamanki gibi omuz omuza :)

SANAT ÇİZGİ'DİR.



Bale estetiktir,
Dans tutkudur,
Müzik ritmdir,
Drama hayattır,
Mutfak lezzettir,
Fotoğraf görmektir,
.....
SANAT ÇİZGİ'DİR.

SANATLA İÇİÇE BİR MEKAN; AKADEMİ ÇİZGİ

11 yıldır Şaşkınbakkal’da çocuklara verdiği bale ve müzik eğitimi ile bir marka olan Çizgi Bale, birikim ve deneyimine akademik bir kimlik kazandırdı. Artık dansın estetiği, müziğin ritmi, balenin zerafeti ile birlikte fotoğrafın ölümsüzlüğü ve mutfağın lezzeti bir arada Akademi Çizgi’de. Çizgi Bale ile birlikte eğitim hayatına devam edecek olan Akademi Çizgi, 950 m 2 lik bir alanda tam donanımlı sınıflar da çok çeşitli alanlarda eğitim veriyor.Çocukların yanı sıra yetişkinlere ve kurumlara yönelik çalışmalarıyla fark yaratıyor. Çalışanlarının motivasyonunu artırmayı ve kuruma bağlılığını sağlamayı amaçlayan şirketler için Kurumsal takım ruhu yaratan sanatsal aktiviteler ve atölye çalışmaları düzenliyor. Çizgisinden ödün vermeden her tür eğitimi sanatla bütünleştiren Akademi Çizgi Çekmeköy’de sanat meraklılarını bekliyor.